M&A portfolio

Heb je interesse om een bedrijf over te nemen? Ontdek ons huidige portfolio.

All
Open
In exclusiviteit
Coming soon
Gesloten

Project freshway

Open

Dit internationale transportbedrijf is gespecialiseerd in het verzenden van voedsel en zorgt voor een gekoelde, veilige en efficiënte levering van bederfelijke goederen om te voldoen aan diverse marktvragen. Het was in het verleden genomineerd voor Trends Gazellen (Mid-Cap - Transport & Logistiek), een beloning die wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven in hun segment.

Lees meer

Project fresh fruits

Open

Een verdeler van wekelijkse fruitmanden die bedrijven voorziet van verse, diverse fruitassortimenten om het welzijn van werknemers en de vitaliteit op de werkplek te verbeteren.

Lees meer

Project gift

Open

Een B2B-distributeur gespecialiseerd in het design en de verdeling van papieren producten voor sociale expressies, die werkt voor grote retailers in België.

Lees meer

Project interior retailer

In exclusiviteit

Al 30 jaar een toonaangevende retailer die klanten een brede en kwalitatieve selectie decoratieve oplossingen biedt, met een focus op raambekleding, beddengoed, bad- en keukenlinnen.

Lees meer

Project pastry

Coming soon

Deze semi-industriële/ambachtelijke bakkerij begon ooit als een klein bedrijf, maar breidde haar activiteiten uit via zowel interne verkooppunten als B2B-verkoop (klein deel).

Lees meer

Project taste

Coming soon

Deze delicatessenwinkel heeft de ambitie om uit te groeien tot een landelijk concept. De combinatie van product- en klantkennis maakt hen uniek.

Lees meer

Project equipment

Coming soon

Dit bedrijf verdeelt gereedschap & apparatuur voor verschillende sectoren aan B2B-klanten. Een exclusief mandaat voor 1 specifiek merk werd verkregen voor de distributie van hun producten in meerdere landen.

Lees meer

Project noble woodcraft

Coming soon

Dit bedrijf creëert en levert topklasse (houten) interieurdesign voor zowel B2B- als B2C-doeleinden, met een team gedreven door vakmanschap.

Lees meer

Project window cover

Coming soon

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van custom raambedekking om eender welke ruimte naar een hoger niveau te tillen, met focus op kwaliteit, gepersonaliseerde service, en betaalbaarheid.

Lees meer

Doomoo

Gesloten

Deze distributeur is gespecialiseerd in een nichesector en produceert intern ontwikkelde producten. De productie wordt uitbesteed aan vele leveranciers, op basis van de beschikbare expertise. Er wordt verkocht in meer dan 40 landen.

Lees meer

Project wall specialist

Gesloten

Dit bouwbedrijf richt zich vooral op de renovatie en restauratie van buitenmuren van gebouwen. Zowel directe B2C-verkoop als B2B-verkoop worden uitgevoerd binnen hun team.

Lees meer

Niet helemaal wat je zoekt?

Neem contact op om te ontdekken wat we nog meer voor jou in petto hebben en om jouw investeringscriteria te bespreken.