M&A portfolio

Heb je interesse om een bedrijf over te nemen? Ontdek ons huidige portfolio.

All
Open
In exclusiviteit
Coming soon
Gesloten

Semi-industriële bakkerij

Open

Deze semi-industriële/ambachtelijke bakkerij begon ooit als een klein bedrijf, maar breidde haar activiteiten uit via zowel interne verkooppunten als B2B-verkoop (klein deel).

Lees meer

Doomoo

Gesloten

Deze distributeur is gespecialiseerd in een nichesector en produceert intern ontwikkelde producten. De productie wordt uitbesteed aan vele leveranciers, op basis van de beschikbare expertise. Er wordt verkocht in meer dan 40 landen.

Lees meer

Specialist in muren

In exclusiviteit

Dit bouwbedrijf richt zich vooral op de renovatie en restauratie van buitenmuren van gebouwen. Zowel directe B2C-verkoop als B2B-verkoop worden uitgevoerd binnen hun team.

Lees meer

Delicatessenwinkel

Coming soon

Deze delicatessenwinkel heeft de ambitie om uit te groeien tot een landelijk concept. De combinatie van product- en klantkennis maakt hen uniek.

Lees meer

Fietsenwinkel

Coming soon

Deze bekende regionale fietsenwinkel richt zich op de verkoop van een beperkte selectie van merken. Gezien de persoonlijke situatie zal het onroerend goed in eigendom deel uitmaken van de deal.

Lees meer

Verdeler van gereedschap

In exclusiviteit

Dit bedrijf verdeelt gereedschap & apparatuur voor verschillende sectoren aan B2B-klanten. Een exclusief mandaat voor 1 specifiek merk werd verkregen voor de distributie van hun producten in meerdere landen.

Lees meer

Verkoper van interieurartikelen

Open

Al 30 jaar een toonaangevende retailer die klanten een brede en kwalitatieve selectie decoratieve oplossingen biedt, met een focus op raambekleding, beddengoed, bad- en keukenlinnen.

Lees meer

Gekoeld-transportbedrijf

Coming soon

Dit internationale transportbedrijf is gespecialiseerd in het verzenden van voedsel en zorgt voor een gekoelde, veilige en efficiënte levering van bederfelijke goederen om te voldoen aan diverse marktvragen. Het was in het verleden genomineerd voor Trends Gazellen (Mid-Cap - Transport & Logistiek), een beloning die wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven in hun segment.

Lees meer

Fruitdistributeur

Open

Een verdeler van wekelijkse fruitmanden die bedrijven voorziet van verse, diverse fruitassortimenten om het welzijn van werknemers en de vitaliteit op de werkplek te verbeteren.

Lees meer

Interieurontwerper hout

Coming soon

Dit bedrijf creëert en levert topklasse (houten) interieurdesign voor zowel B2B- als B2C-doeleinden, met een team gedreven door vakmanschap.

Lees meer

Niet helemaal wat je zoekt?

Neem contact op om te ontdekken wat we nog meer voor jou in petto hebben en om jouw investeringscriteria te bespreken.